40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и

...
40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и
Коментари Харесай

На 40 и бременна за 17 път

40-годишната Пати Ернандес от американският щат Северна Каролина забременя за 17-ти път и разкри за фантазията да има 20 деца, съобщи The Sun.

Жена ражда деца от 14 години и твърди, че не се пази по принцип. " Ако Бог желае да забременея още веднъж, дано бъде по този начин “, споделя многодетната майка. Семейството на Ернандес и нейния 39-годишен брачен партньор Карлос имат 16 деца: шест момчета и 10 девойки. Съпрузите избират за всяко дете име, започващо с буквата " К ", в чест на бащата на фамилията.

Сега Ернандес още веднъж е бременна и скоро фамилията ще бъде попълнено с още едно момче. Жената призна, че желае да има 20 деца. " Искаме още три момчета, с цел да е еднакъв броят на дъщерите и синовете – 10 на 10 ", споделя майката.

Издръжката на 16 деца изисква доста средства. Съпрузите харчат към 900 $ на седмица за храна - основно за учебни обеди. Ернандес обаче не се тревожи за парите. " Имаме лична компания за разчистване и по този начин се грижим за децата “, сподели дамата.

По-рано беше обявено, че 33-годишната американка Бритни Чърч стана майка на 12 деца в продължение на 17 години и реши да спре. Една жена се стреми всяко дете да се усеща обичано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР